Beggars rest

Wat?

Zin om eens weg te zijn van de wereld en toch alle basiscomfort te hebben? Dan is onze kleine idyllische camping Beggars rest de geschikte plaats!

Tijdens WOI doopten de soldaten ons plekje met de naam ‘Beggars rest’!

Te mooi om het niet in ere te herstellen, en hoe toevallig kan het samenkomen met onze wens om mensen die om rust bedelen die rustplek te bieden tussen onze kweeperen en bessenstruiken, en al het lekkers dat ze te bieden hebben.

Waar?

We zijn gelegen in de vallei van de Wijtschatebeek, tussen Ieper en Heuvelland, midden in het Ypres Salient en met zicht op de West-Vlaamse heuvels.

Onze camping bevindt zich op een boogscheut van meerdere trekpleisters:
– Ieper centrum (6 km)
– Kemmelberg (5 km)
– provinciaal domein de Palingbeek (4 km)
– Bayernwald (2 km)
– Pool of peace (5 km)

Met andere woorden: de perfecte locatie om een vleugje geschiedenis te combineren met fiets- en wandeltochten in een prachtig groen decor!

Entiteiten

De huuraccommodaties waarover we beschikken zijn een yurt en een roulotte. Beide accommodaties zijn telkens geschikt voor twee personen. Een extra tentje bijzetten mag altijd.

De yurt is ongeveer 20 m² groot en is ingericht met een dubbel bed van 1.60 m breed, een tafeltje met twee stoeltjes, twee zeteltjes en wat opbergruimte. Op een 30 meter afstand staat het gebouw met de sanitaire voorzieningen.

De roulotte is ongeveer 14 m² groot en is ingericht met een dubbel bed van 1.60 m breed, een tafeltje met twee stoeltjes, één zeteltje en wat opbergruimte. Op een 50 meter afstand staat het gebouw met de sanitaire voorzieningen.

Donsdekens en kussens zijn ter plekke ter beschikking. Voor alle entiteiten is het wel noodzakelijk om zelf te voorzien in een hoeslaken (160 x 200), kussenslopen en dekbedovertrek (220 x 240) of slaapzak.

In het gebouw bevinden zich naast twee toiletten en een doucheruimte eveneens een keukentje en een huiselijke ruimte die ter beschikking is van de gasten.

De keuken is uitgerust met glazen, borden, bestek, potten, pannen, een gasfornuis, een oven, een microgolfoven, koffiezet, vaatwas, frigo, etc.

Tarieven

– €60,00/entiteit twee personen/nacht, alles inbegrepen
– bij het boeken van minstens één entiteit mag een extra eigen tentje gratis bijgeplaatst worden
– per extra persoon €10,00/nacht

Contact

Voor meer informatie rond beschikbaarheden, tarieven en boekingen, kan je ons op volgende manieren bereiken:

GSM 0479 55 36 59
Mail beggarsrestypres@gmail.com
Adres Slijpstraat 1, 8902 Voormezele-Ieper

Fotogalerij

Close
Go top